930X122 MAIA

sunrise beach resort

NUNTĂ DE LUX ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Nuntă de lux în Argeș. Resortul Sunrise Beach Events din Budeasa – Argeș vă aşteaptă să organizaţi evenimentul perfect, cu o nouă înfăţişare a cortului şi a pontonului de pe malul lacului Budeasa.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Cortul Sunrise s-a reinventat pentru evenimentele din sezonul 2017-2018, devenind o locație fascinantă, complet amenajată şi decorată pentru orice tip de eveniment (nuntă, botez, petreceri private, aniversari etc.), îmbinând în mod perfect profesionalismul, eleganţa şi rafinamentul.

Dacă vă doriți pentru evenimentul dumneavoastră o locație fără stâlpi, open space, în care să se vadă toți invitații, și un cadru de vis, situat chiar pe plaja Sunrise Beach, departe de zgomotul orașului, resortul Sunrise vă pune la dispoziție un astfel de salon.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Fie că decideţi să folosiţi frumusețea parcului de la intrare pentru fotografii, fie pontonul cu deschidere spre apă, bucurându-vă de o privelişte mirifică, Sunrise Events vă ajută să faceţi din nunta dumneavoastră (şi nu numai) un eveniment memorabil, de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani.

Resortul Sunrise vă oferă, datorită pontonului de pe malul lacului, o priveliște de poveste pentru ședințe foto unice, într-un cadru de neuitat.

De asemenea, la toate evenimentele o atenție deosebită se acordă meniului. Tocmai de aceea, la Sunrise Beach Events se pune mare preţ pe aspect, gust, prospeţime şi rafinament, dar și pe propunerile clienţilor. Toate preparatele sunt făcute în ziua evenimentului, iar băuturile incluse în preţul meniurilor sunt de cea mai bună calitate. Bucătarii resortului Sunrise pot satisface cele mai pretenţioase gusturi, îmbinând cu măiestrie culinară meniuri pentru orice tip de eveniment.

Sunrise Beach Resort vă pune la dispoziție noile preţuri pentru meniurile 2017-2018: prețul meniului pentru un botez pleacă de la 90 de lei/persoană și ajunge până la 150 de lei/persoană. Aceleaşi preţuri le găsiţi şi pentru o cununie civilă, iar meniul pentru nuntă pleacă de la preţul de 200 de lei/persoană, ajungând până la 290 de lei/persoană.

Sunrise Beach Resort vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de meniuri savuroase, pe gustul tuturor invitaților dumneavoastră, dar şi în funcţie de bugetul dumneavoastră. Resortul Sunrise este singura locație de nunți care oferă gramajul meniului de nuntă.

Cele mai importante momente din viața dumneavoastră (nunți, botezuri, petreceri private) vor deveni de neuitat la Sunrise Beach Resort! Pentru mai multe detalii și informații: Sunrise Beach Resort sau numărul de telefon 0744.374.050.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3