NOR CURIER 930X122

sunrise beach resort

NUNTĂ DE POVESTE LA SUNRISE EVENTS

Nuntă de poveste. Aerul curat, peisajul verde și frumusețea lacului, toate alcătuiesc un peisaj unic pentru nunta dumneavoastră. Sunrise Events din Budeasa – Argeș vă asigură că anul acesta veți avea parte de o nuntă la cel mai înalt nivel!

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Sezonul de nunți 2017 este declarat deschis! Resortul Sunrise vă pune la dispoziție sâmbetele și duminicile libere. Rezervați-vă acum data nunții și, în funcție de preferințele dumneavoastră și numărul de invitați, Sunrise Events vă va face o propunere de meniu personalizat.

Noul cort Sunrise este cochet, elegant si încăpător. Odată stabilită tematica evenimentului, Sunrise vă va ajuta cu aranjamente pentru sală care să surprindă stilul personal. Priveliștea oferită de lac a favorizat amenajarea unui ponton deosebit și larg, în aer liber, perfect pentru cununii civile sau petreceri.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

În fața cortului și în jurul lui peisajele sunt pline de culoare. Poze pentru Save the Date? Le puteți face aici! Sedința foto de după cununia religioasă? Tot aici! Chiar și sesiunea foto Trash the Dress se poate organiza în parcul resortului, lângă piscină sau pe ponton. Puteți beneficia de acest minunat decor parcă rupt din filme – bonus din partea Sunrise Events.

Mai multe detalii, pe Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744 374 050.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90