NUNTĂ EXCLUSIVISTĂ ÎN ARGEȘ | ePitesti
Jupiter 930 x 122

sunrise beach resort

NUNTĂ EXCLUSIVISTĂ ÎN ARGEȘ

Nuntă exclusivistă în Argeș. Pentru vara anului 2017 Sunrise Beach Events din Budeasa – Argeș vă propune locul perfect pentru organizarea celor mai importante evenimente personale din viața dumneavoastră. Inspirat din grația si frumusețea naturii, Sunrise Beach Events este amplasat într-o zonă liniștită, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, în care detaliile fac diferența.

Citiți și: NUNTĂ DE LUX ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

„Vă propunem un design nou și deosebit, cu accente exclusiviste, ambianță intimă și relaxantă, însoțită de servicii de cea mai bună calitate, savoare gastronomică și rafinament.”, anunță gazdele.

Sunrise Beach Events, probabil cel mai exclusivist și modern loc din zona Pitești dedicat evenimentelor importante din viața dumneavoastră, vă va oferi în 2017 servicii de 4 stele. Vă vor sta la dispoziție un cort pentru evenimente (conceput doar din sticlă), un restaurant ca la carte (cu preparate pentru toate gusturile), un ponton amplasat pe malul lacului (pentru petreceri în aer liber și cununii), un club de vară, o plajă și cea mai mare piscină din Argeș.

Citiți și: NUNTĂ DE BASM ÎN ARGEȘ. MENIURI PE ALESE

„Fie că este vorba despre o recepție, o nuntă, o cununie, o petrecere privată sau oricare alt eveniment important din viata domniilor voastre, noi creăm atmosfera perfectă și vă așteptăm să alegeți cu încredere resortul Sunrise Beach Events! Nu veți regreta!”, este invitația gazdelor.

Pentru mai multe detalii și rezervări: Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Comdata 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066