New Profesional Consult 930 x 122

sunrise beach resort

PARADIS EXOTIC PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE

Paradis exotic pentru evenimente memorabile. Sunrise Beach Resort din Budeasa-Argeș este o locaţie destinată exclusiv organizărilor de evenimente, care are o capacitate maximă de până la 500 de persoane.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

La Sunrise vă întâmpină un parc superb pentru şedințele foto, iar aleea de palmieri frumos luminată te duce cu gândul la un loc exotic.

În continuarea salonului de evenimente se găseşte cea mai mare şi cea mai frumoasă piscină din judeţul Argeş, amenajată cu baldachine și mese stand-up pentru socializare. Mai departe, este de admirat frumuseţea pontonului de pe malul lacului Budeasa.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Toate aceste elemente crează o atmosferă de neuitat pentru evenimentul important din viaţa dumneavoastră.

Interiorul cortului drapat cu material alb şi cu vedere spre piscină poate adăposti un număr mare de mese rotunde (de câte 10 persoane) și un ring imens (pe care se poate dansa până la epuizare sub lumina caldă a candelabrelor impunătoare). Cortul este dotat cu un sistem de iluminat ambiental, cu sistem de sonorizare performant și cu mașină de fum greu cu gheață carbonică.

Personalul nu taxează pentru amenajarea salonului. Salonul recent renovat este ca o sală de bal, cu aranjamente florale la fiecare masă, toate armonizându-se într-o atmosferă perfectă.

Meniul, unul bogat şi variat, include preparate din bucătaria tradiţional românească, dar şi specialităţi internaţionale, pregătite cu mare măiestrie de chefi iscusiţi împreună cu echipa restaurantului.

“Cu experienţă în domeniul organizărilor de evenimente, garantăm un eveniment reuşit din toate punctele de vedere.” transmite proprietarul resortului (click pe imagine pentru mărire):

Sună acum şi rezervă-ţi din timp data nunţii sau a evenimentului dorit! Mai multe detalii și informații puteți obține pe pagina de Facebook Sunrise-Events sau la numărul de telefon: 0744 374 050.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90