930×122 CAPRA 5

gașca zurli

PIAȚA PRIMĂRIEI, PLINĂ OCHI

Piața Primăriei, plină ochi. Mii de piteșteni au umplut astăzi Piața Primăriei. Motivul: Gașca Zurli.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

A fost ziua copiilor la Simfonia Lalelelor 2017. Însoțiți de părinți sau bunici, micuții s-au bucurat de un spectacol minunat oferit de cea mai iubită trupă de teatru pentru copii a momentului. Parte a Simfoniei, spectacolul a fost, de la un capăt la altul, de cinci stele.

Energia debordantă a membrilor trupei, costumați de poveste, i-a făcut pe spectatori, de la prichindei până la adulți cu părul alb, să aplaude, să danseze, să fredoneze.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În comparație cu prima zi a Simfoniei Lalelelor, atunci când, la parada din deschidere (din cauza iresponsabilității adulților și a Primăriei, Primărie care nu a anulat defilarea așa cum ar fi fost normal), copiii au tremurat de frig la mai puțin de 5 grade, de această dată vremea a fost bună pentru distracție în aer liber.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3