Biroul de Credite

sunrise beach resort

SCHIMBARE RADICALĂ PE PIAȚA DE EVENIMENTE DIN ARGEȘ

Sunrise Beach Resort din Budeasa-Argeș şi-a schimbat complet înfățișarea pentru anul 2018. Noul “look” al resortului și al cortului pentru evenimente este unul exclusivist și foarte luxos.

Citiți și: RESORTUL SUNRISE, ÎN STIL AMERICAN

Vei putea opta pentru o nuntă de înaltă clasă la un cort de lux, construit doar din sticlă, prin care poți vedea cerul și în care te vei putea bucura de servicii de cinci stele.

Dacă ești o persoană mai pretențioasă, poți alege ca nunta ta să aibă loc în mijlocul naturii, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru mirific, pe pontonul resortului. Bineînțeles, însă, trebuie să ai în vedere că și prețul va fi pe măsură pentru anul 2018.

Citiți și: EXCLUSIV PENTRU EVENIMENTE DE SUCCES

Bugetul este foarte important: dacă îți rezervi data nunţii cu cel puţin un an înainte, e posibil să beneficiezi de oferte speciale pentru anumite luni sau zile din an.

Sună acum şi rezervă-ţi din timp data nunţii! Mai multe detalii și informații poți obține de pe pagina oficială Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

Biroul de Credite
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066