New Profesional Consult 930 x 122

piata primariei

SUPER CONCERT DE REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Super concert de Revelion în Piața Primăriei. Mâine, 10 octombrie 2017, în şedinţă în plen, Consiliul Local Piteşti va aproba bugetul pentru evenimentele care vor fi organizate de Revelion în Piața Primăriei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit unui proiect de hotârâre, bugetul ar urma să fie unul record: 350.000 de lei. Din această sumă, 250.000 de lei va costa numai concertul din noaptea dintre ani.

Piteștenii sunt invitaţi să facă sugestii cu privire la trupele și artiştii pe care și-ar dori să-i vadă concertând în în Piaţa Primăriei cu ocazia Revelionului 2018. Oricum, numele alese vor fi unele cu greutate, municipalitatea promițând un super concert de Revelion în Piața Primăriei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

50.000 de lei vor fi folosiți pentru promovarea evenimentelor, iar alți 50.000 pentru foc de artificii şi lumini de scenă (efecte speciale).

Pe de altă parte, Primăria a prevăzut şi un buget de 150.000 de lei pentru pachete cu alimente, care le vor fi oferite în perioada sărbătorilor de iarnă familiilor defavorizate din Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3