930X122 MAIA

doru trăscău

TRUPĂ-VEDETĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI

Trupă-vedetă, concert în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează vineri, 29 septembrie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, al doilea concert din această stagiune din seria „Acusticul de weekend”. Dacă în urmă cu o săptămână piteștenii au fost încântați de muzica celor de la Coma, a venit rândul trupei The Mono Jacks să delecteze publicul cu acelaşi gen muzical: rock alternativ.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

The Mono Jacks este una dintre cele mai bune trupe de gen, fiind înfiinţată în 2008 de solistul şi chitaristul Doru Trăscău. Trupa a trecut prin diferite componenţe, la momentul actual fiind alcătuită din Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitarist), John Ciurea (toboşar) şi Doru Trăscău (solist și chitarist).

În 2010 le apare primul CD („Now In Stereo”), urmat de  EP-urile „Fortunes”, în 2011, şi „Gândurile remixed”, în 2012, primite cu entuziasm de public. Dintre videoclipuri amintim: „Woman”, „Gândurile”, „Tablou”, „Drumul” şi „Un sfert de secundă”.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Au o bogată experiență de live, atât în cluburi, cât și la marile festivaluri. Cel mai nou single, „Un sfert de secundă”, va fi pe viitorul album de studio la care trupa lucrează în prezent.

Preţul unui bilet este de 25 de lei la categoria A, respectiv de 20 de lei la categoria B, cu reduceri pentru elevi, studenţi şi pensionari de 75%, respectiv de 50%.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90