EcoMoto 930×122

gelu voicu

UN ARTIST CELEBRU CÂNTĂ DE REVELION LA MAGIC TRIVALE

Ne apropiem cu paşi repezi de Revelion. Ce loc poate fi mai potrivit pentru petrecerea dintre ani? Restaurantul Magic Events Trivale din Pitești este răspunsul!

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Oferta? 400 de lei de persoană dacă doriţi o masă în zona A, 350 de lei pentru una în zona B sau 300 de lei pentru zona C, respectiv balcon. Magic Events Trivale vine şi cu o reducere de 10% pentru grupurile de minim 20 de persoane.

Iată şi câteva preparate din meniu: ruladă de pui cu mix de ciuperci şi sparanghel pe dulceaţă de ceapă roşie, carpaccio de castravete cu icre negre şi somon fume, frigărui din roşii chery şi mozzarella și coltet de porc confiat cu ierburi de grădină. Desertul va fi şi el unul cât se poate de gustos: prăjitura Magic.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

Pe tot parcursul serii vă veţi putea distra alături de îndrăgitul interpret de muzică populară Gelu Voicu, de Daniela Gyorfi & trupa de dans & DJ, Iosif Nistor Band, Marian Mexicanu şi Ana Maria Stoian, cu taraf şi muzică de petrecere.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0723.646.404 sau 0742.984.519. (Foto: Facebook Gelu Voicu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90