930 x122 grota rece

balul bobocilor

UN LICEU DIN ARGEȘ CERE AJUTOR PENTRU BALUL BOBOCILOR

Un liceu din Argeș cere ajutor pentru Balul Bobocilor. Reprezentanții Liceului Tehnologic Vedea din județul Argeș vor să organizeze, în luna noiembrie 2017, pentru elevii clasei a IX-a, Balul Bobocilor.

Citiți și: Invitatul colosal care va electriza gala Colegiului „Brătianu”

La Bal ar urma să participe în jur de 200 de elevi și cadre didactice, iar în concursul pentru desemnarea titlurilor de Miss și Mister s-au înscris deja 16 elevi.

Există, însă, o mare problemă. Reprezentanții liceului spun că instituția nu are bani pentru organizarea evenimentului, iar familiile elevilor cu atât mai puțin. Prin intermediul publicației noastre, ei fac un apel către toți cei care doresc și pot să pună umărul la organizarea Balului.

Citiți și: REVOLTĂ LA UN LICEU DIN ARGEȘ. SALARII MĂRITE ÎN PRIMĂRIE, PROFESORI FĂRĂ BANI DE NAVETĂ

Concret, persoanele care vor să vină în sprijinul elevilor de la Liceul Tehnologic Vedea pentru ca ediția 2017 a Balului Bobocilor să fie posibilă sunt rugate să ajute cu bani sau cu produse care vor putea fi oferite ca premii. Numărul de telefon de contact: 0751.187.077. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3