930×122 CAPRA 5

claudia ghițulescu

VEDETE POPULARE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Ediția a doua a Târgului de Crăciun care va fi organizat în Mioveni va avea rezervată seara de 19 decembrie 2017 iubitorilor de muzică populară. Pe scenă vor urca soliștii Maria Constantin (foto), Claudia Ghițulescu și Nicolae Datcu și artiști locali. Spectacolul din Centrul Civic va începe la ora 18.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Reamintim că în perioada 15-25 decembrie 2017 Primăria Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Elena Ionescu – Mandinga, Edward Sanda, Irina Rimes și Liviu Teodorescu vor concerta la Târg pe 17 şi 18 decembrie.

Vizitatorii vor găsi cadouri pentru cei dragi şi se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparate culinare de sezon. De la eveniment nu va lipsi Moș Crăciun, care îi va aştepta pe copii zilnic în căsuţa sa de lângă brad, special amenajată şi decorată.

Alte amănunte despre Târgul de Crăciun din Mioveni, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90