ARGEȘEANUL DAN NICULESCU, O NOUĂ EXPERIENȚĂ | ePitesti
Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘEANUL DAN NICULESCU, O NOUĂ EXPERIENȚĂ

Weekend-ul trecut a fost timpul unei noi experiențe pentru Dan Niculescu, tânărul fotograf din Câmpulung Muscel. Dan a trecut din spatele obiectivului de fotografiat, în fața lui.

Citiți și: DE VIZITAT! 8 OBIECTIVE TURISTICE DIN ARGEȘ MAI PUȚIN ȘTIUTE

,,Obişnuiesc să le fac celor care apelează la mine fotografii în ipostaze care mai de care mai interesante. Eu, însă, aveam numai imagini clasice… Prin urmare, mi-am spus că trebuie să încerc ceva nou. Zis şi făcut! Mi-am ales o temă, ,,Hunt of shadows’’, iar apoi mi-am procurat cele necesare: un fard negru al mamei şi ceva spray de păr, pe care îl folosisem la cea mai recentă şedinţă foto a verişoarei mele, Alexandra Bizon.

Toată „operaţiunea” mi-a luat două ore, însă nu asta a fost partea cea mai grea, ci curăţarea! Mi-a luat destul timp să îndepărtez cele utilizate, mai ales că am folosit sprayul de păr şi pe corp. Pentru a imortaliza imaginile m-am folosit de un trepied, pe care am aşezat aparatul de fotografiat. Am făcut zeci de poze, însă doar câteva au fost pe gustul meu. Şedinţa foto a avut loc într-un studio improvizat.’’, precizează Dan Niculescu pentru ePitești.

Citiți și: UPDATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN ARGEȘ

El recunoaşte că este ceva mai dificil să te laşi fotografiat decât să fotografiezi. Trebuie să ai o stare bună, atitudine şi să transmiţi întotdeauna ceva.

Fotografiile încărcate pe contul său de socializare au strâns până acum sute de aprecieri. Mai multe despre Dan Niculescu puteţi citi aici: http://epitesti.ro/social/dan-niculescu-fiecare-sedinta-foto-reprezinta-o-poveste/. (Foto: Arhivă personală Dan Niculescu)

Posada 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066