930 x122 grota rece

sense

ROCHII FEMININE PENTRU GARDEROBA TA DE SEZON

Rochii feminine pentru garderoba ta de sezon. Rochia este o piesă vestimentară foarte importantă în garderoba unei femei. Brandul Sense îți propune în fiecare sezon o colecție amplă de modele, din care poți alege ceea ce se potrivește stilului tău. Uni sau imprimate, în lungimi dintre cele mai diverse, cambrate sau oversized, în A sau drepte, rochiile Sense au tipare atent studiate și design modern, inspirat de ultimele tendințe din modă.

Citiți și: COLECȚIA MARRAKECH – ȚINUTE CHIC PENTRU ZILE TORIDE

Andreea Tincu, designerul Sense, a desenat pentru tine atât rochii de zi, cât și rochii de seară, astfel încât să îți poți găsi cu ușurință modelul care te avantajează.

Printre noutățile sezonului vei remarca rochia Salma, cu închidere în față, terminație asimetrică și o lungime care arată excelent pe orice înălțime. Modelul este din vâscoză și poate fi accesorizat cu brățări sau coliere din lemn. (CLICK PE IMAGINI PENTRU MĂRIRE!)

Nuanțele naturale sunt printre cele mai întâlnite vara și le regăsești în rochiile Farida, Trissy, Isla și Adele. Din in sau denim subțire, sunt modele care arată superb vara, cu pălării de paie și ochelari mari de soare. Fiind din materiale naturale, sunt foarte confortabile și poți alege să le porți atât la serviciu, cât și în vacanță, cu o accesorizare corespunzătoare.

Bumbacul este un material mult folosit în sezonul cald, dar și în prima parte din toamnă, când soarele încă are putere și nu ne dorim să ne despărțim de vară. Poți încerca rochiile Margret sau My Favorite ori modelele Holiday Dream, Amour și Dorothy, imprimate într-o tematică marină combinată cu flori, un puzzle creativ în care te vei simți elegantă și foarte chic, în genul cochet al franțuzoaicelor.

Printurile florale sunt, bineînțeles, elemente decorative de bază în colecțiile internaționale și nu puteau să lipsească din colecția Sense. Poți opta pentru modelul Eliana, pe fond bleu delicat, Vera, cu o cromatică fresh, sau modelele Heidi și Blues din jersey. Rochia June ne duce cu gândul la un print japonez, Nathalie e delicată și romantică, iar modelul Tora este asemenea unei zile însorite de vară, în tonuri de ivory, galben și accente navy.

Pentru serviciu și mai ales în această perioadă, în care te bucuri de reducerile sezonului, este bine să îți cumperi oricare dintre modelele uni, pe care le poți purta și în septembrie cu o jachetă uni sau tricotată, pentru un look impecabil. Poți alege rochiile Lara, Vanessa, Annabella, Miriam sau Lavander. Rozul fuchsia, albastrul electric și cel navy, bleul fin sau negrul perfect sunt variante potrivite pentru acest tip de vestimentație.

August este o lună foarte bună pentru cumpărături. Alege modele pe care le poți purta și la începutul toamnei, cu jachete sau cardigane, dar și modele pentru ocazii speciale, pe care le poți cumpăra la prețuri atractive. O rochie elegantă nu are vârstă și o poți accesoriza diferit atunci când vrei să arate altfel. Sense îți propune atât rochii din dantelă, în culori de verde intens, turqoise, bleu sau rozuri diverse, precum modelele Pretty in GreenPaige, Salma sau BlueBelle, cât și rochii din brocart, materialul elegant din rochiile Enya, Pastel sau Carol.

Vino în magazinele Sense și alege-ți acum modelul preferat, pentru a beneficia de reducerile lunii! Prețurile sunt foarte avantajoase, campania de reduceri e substanțială, dar trebuie să te grăbești, deoarece stocurile sunt limitate.

Dacă ești adepta cumpărăturilor online, „înarmează-te” cu o cafea și puțină răbdare, analizează cu ochi de fashionistă toata colecția de pe www.fashionsense.ro și alege-ți noi ținute cu care te vei răsfăța în zilele următoare!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90