ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

alexandra bizon

ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Recent, în zilele în care pietrele crăpau de ger, Alexandra Bizon, câmpulungeanca pasionată de modelling, a pozat în rochie la -10 grade Celsius, în rolul Crăiesei Zăpezii.

Citiți și: APARE UN NOU LICEU ÎN ARGEŞ

Cu umerii şi mâinile dezgolite, pentru aproximativ 20 de minute Alexandra a îndurat un frig îngrozitor, însă spune că a meritat pe deplin şi că ar repeta oricând experienţa.

,,Cu o zi înainte de şedinţa foto am procurat tot ceea ce aveam nevoie, urmând ca a doua zi, la ora 11, să ne apucăm de treabă. Make-up-ul şi coafura mi le-am făcut singură. Mi-a luat în jur de patru ore, asta pentru că am vrut ca totul să iasă perfect. Mai apoi, atât eu, cât şi Dan Niculescu, fotograful care îmi este şi verişor, ne-am deplasat la circa un kilometru de casă, într-o pădure în care am găsit un luminiş plin cu zăpadă. Şedinţa foto a avut loc la -10 grade şi deşi frigul mi-a dat ceva bătăi de cap experienţa a fost una mai mult decât interesantă. Am vrut o şedinţă foto diferită şi aşa a şi fost.’’, spune Alexandra Bizon pentru ePiteşti.

Citiți și: REVINE GERUL!

Mai multe despre ea puteţi citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-de-la-dinicu-golescu/. (Foto: Arhivă personală Alexandra Bizon)

Nisan 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066