ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ! | ePitesti
Nisan 930 x 122

curs

ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ!

Un curs de top, necesar şi util tuturor celor pasionaţi de frumos şi de îngrijire, este cursul de Machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj organizat în Piteşti de Profesional New Consult, curs care va avea deschiderea pe 21 aprilie 2016.

Citiți și: BLACK FRIDAY! FIRMĂ RENUMITĂ, MARI REDUCERI DE PREȚURI

Cursul este susţinut de formatori cu experienţă, fiind folosite produse profesionale. Sunt asigurate condiţii de studiu excelente şi, desigur, diplome acreditate şi recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Machiajul de zi, machiajul de seară, machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corectă a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului și dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru această frumoasă profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în timpul cursului. Alături de formatori specialişti veţi însuşi tainele machiajului, noţiuni utile în cadrul viitoarei dumneavoastră cariere în domeniu sau doar pentru a vă machia singure ca la carte.

Citiți și: CURS DE TATUAJ COSMETIC ÎN PITEȘTI

Cursul este oferit la preţul de 690 de lei: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Important! Dacă vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe 15 martie 2016, veţi intra în campania cu premii denumită generic „Formează-te și vei fi premiat!”: http://www.profesionalnewconsult.ro/campanii/formeaza-te-premiat. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult în perioada precizată şi să achitaţi integral cursul, intrând astfel în competiţia la finalul căreia puteți câștiga premii însemnate.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Sediu – strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, lângă Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Tehnician Maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Cosmetică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

Curs Coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Frizerie: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066