Donaris 930 x 122

anl

NOI BLOCURI ÎN ARGEŞ

Noi blocuri în Argeş. Pe lângă proiectele imobiliare private, care abundă în ultima vreme, în județul Argeş vor fi construite şi noi blocuri ANL (finanţate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe).

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Este vorba despre mai bine de 100 de apartamente în blocuri care urmează să fie construite în municipiul Curtea de Argeș și în orașele Topoloveni şi Costeşti.

Contractele de finanţare vor fi semnate după ce la finalul acestei luni vor fi atribuite contractele de execuţie a lucrărilor.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Viitoarele noi blocuri reprezintă primele investiţii ale ANL în Argeş după o pauză de cinci ani. Până acum, ANL a construit în județul Argeș 389 de locuinţe. Puține comparativ cu alte judeţe (de exemplu, în Constanţa numărul este de 1.680). În Piteşti nu s-a construit din temelii niciun bloc ANL, ci doar au fost reabilitate cu bani de la Agenţie trei blocuri de locuinţe deja existente. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90