Donaris 930 x 122

Arges

NU SCĂPĂM DE CANICULĂ

Nu scăpăm de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de caniculă ce viza, alături de alte zone, și județul Argeș. Codul este, așadar, în vigoare până mâine, 12 august, la ora 18.00.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Potrivit meteorologilor, valul de căldură va persista în zonele joase de relief din sudul, centrul și estul teritoriului, unde pe arii extinse indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unităţi.

În Muntenia (și în județul Argeș), nordul și estul Olteniei, sudul Banatului și în cea mai mare parte a Moldovei și Transilvaniei, disconfortul termic se va menține ridicat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 35 și 37 de grade, precizează sursa citată. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3