NOR CURIER 930X122

gaze

O AVERE! FACTURI SCUMPE ÎN PITEŞTI

Facturi scumpe în Piteşti. Conform bugetului său de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs, SC Termo Calor Confort SA Piteşti, societate subordonată Consiliului Local, le va plăti o adevărată avere furnizorilor de gaze naturale cu care are contract.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Concret, în condiţiile în care bugetul total de cheltuieli este de 56,7 milioane de lei, pentru gazele naturale necesare încălzirii agentului termic se vor plăti facturi de 38 de milioane de lei. Furnizorii de gaze acceptă de la Termo Calor doar plata în avans (!) a facturilor, deoarece s-au „fript” în trecut cu SC Termoficare 2000 SA şi cu Serviciul Public de Termoficare din Piteşti, care au dat faliment.

Pe de altă parte, cheltuielile cu salariile la societatea municipală de termoficare vor fi în acest an de 7,8 milioane de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Veniturile sunt estimate la 58 de milioane de lei, dintre care aproape 25 de milioane vor fi subvenţii de la bugetul local (populaţia plăteşte doar 192 de lei din preţul de 393 de lei cu care se produce o gigacalorie). (Foto: centrală termică de în cartier în Ceair) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90