EcoMoto 930×122

comert

O NOUĂ DISCOTECĂ ÎN PITEŞTI

O nouă discotecă în Piteşti. În luna noiembrie a anului în curs expiră perioada de cinci ani în care autorităţile locale nu au avut voie să desfăşoare în Parcul Lunca Argeşului activităţi comerciale, conform contractului de finanţare încheiat cu Uniunea Europeană pentru acest obiectiv.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Din noiembrie, însă, pot fi desfăşurate aici activităţi generatoare de venituri. Astfel, o parte dintre spaţiile din parc va fi scoasă la licitaţie în vederea închirierii de către comercianţi care vor presta servicii de agrement, servicii de alimentaţie publică, etc.

În plus, în parc va fi amenajată, începând de anul viitor, şi o discotecă în aer liber, în zona dinspre Hidroconstrucţia.

Citiți și: Amenzi uriașe pentru aceste lucruri! Foarte mulți oameni procedează așa

Cea mai importantă activitate comercială care va fi găzduită de parc chiar în acest an va fi însă Orăşelul Copiilor, organizat aici în premieră începând cu data de 15 decembrie 2017 şi până pe 7 ianuarie 2018.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3