930×122 CAPRA 5

apa canal

O NOUĂ INVESTIŢIE FINALIZATĂ DE APĂ CANAL 2000 SA PITEŞTI

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că au fost finalizate și s-a făcut recepția la lucrările din cadrul contractului CL4 „Reabilitarea şi extinderea conductei de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti LOT1 (Piteşti, Ştefăneşti)”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Lucrările au vizat în Pitești zona Calea Câmpulung, străzile Intrarea Uzinei Toma Ghenea, Theodor Aman, Argeşului, Toma Conţescu, Piatra Craiului, Marin Teodorescu Zavaidoc, Dumitru Popescu și Uzinei, zona Tancodrom și străzile Jan Constantinescu, Nicolae Brânzeu, Prof. Stefan Chicoş, Calea Drăgăşani, Dumitru Brătianu, Prof. Victor Slăvescu, Ion Anghelescu, Alexandru Kiriţescu, Tudor Arghezi și Teodorescu Branişte, iar în Ștefănești strada Valea Mare.

Proprietarii imobilelor situate pe străzile menţionate sunt rugaţi să se prezinte la registratura societăţii Apă Canal 2000 SA din Piteşti, de pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, între orele 8 și 16:30, pentru a solicita execuţia lucrărilor de branşare la reţeaua de apă, respectiv racordarea la reţeaua de canalizare.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

În cazul în care aceste imobile sunt racordate la reţeaua veche de apă, trecerea pe reţeaua nouă se va executa automat de către Apă Canal 2000 SA, fără a fi necesară solicitarea din partea proprietarilor.

În cazul în care nu există contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pentru imobilele situate pe aceste străzi, la comanda de execuţie este necesar să fie ataşate următoarele documente:
– pentru persoane fizice – copii după actul de proprietate şi după actele de identitate ale proprietarilor
– pentru persoane juridice – copii după actul de proprietate (comodat, închiriere), sentinţa judecătorească de înfiinţare a firmei, certificatul de înregistrare a firmei, certificatul de înregistrare fiscală în scop de TVA, cartea de identitate a reprezentantului firmei și menţionarea contului IBAN.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90