930 x122 grota rece

consiliul local

O NOUĂ PENSIUNE ÎN PITEȘTI

O nouă pensiune în Pitești. Pe ordinea de zi a şedinţei în plen de astăzi a Consiliului Local Piteşti figurează și un proiect de hotărâre cu privire la construirea în municipiu a unei pensiuni.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Este vorba despre un Plan Urbanistic de Detaliu pentru construirea unei unităţi de cazare cu parter și trei etaje. Pensiunea ar urma să fie construită pe strada Dacia din cartierul Banat, pe un teren de 201 mp care aparţine firmei Montan Ski Atletic SRL.

Municipalitatea impune investitorului să amenajeze suficiente locuri de parcare la viitoarea pensiune astfel încât traficul rutier în zonă să nu aibă de suferit.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

După ce municipalitatea își va da acordul, investitorul va anunța termenele de execuție a lucrărilor. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3