930X122 MAIA

clinica

OFERTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. VUŢĂ DIN PITEȘTI

Situată pe strada Exerciţiu din Pitești, în blocul D20, scara B, apartament 1, Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea vine în întâmpinarea clienţilor săi cu servicii de cea mai bună calitate şi cu oferte deosebite.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De exemplu, în această lună puteţi beneficia de două igienizări profesionale (detartraj+periaj+air flow) la preţul uneia (100 de lei).

Procedura de detartraj este una simplă și deloc dureroasă şi presupune îndepărtarea tartrului dentar şi a plăcii bacteriene. Tartrul reprezintă placa bacteriană depusă pe suprafeţele dentare şi apoi mineralizată. Procesul de mineralizare este influenţat de vâscozitatea mare a salivei, de unele condiţii locale (cum ar fi obturaţii (plombe) care depăşesc marginile cavităţii sau fracturate), de lipsa masticaţiei pe dinţii respectivi, de incorectitudinea sau absenţa periajului dentar, dar şi de poziţia dinţilor şi natura alimentaţiei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Detartrajul ultrasonic este o metodă eficientă de igienizare a cavităţii orale, cu un timp de desfăşurare relativ scurt. Acest tip de procedeu trebuie făcut cel puţin o dată la 6 luni, indiferent de vârstă, şi este recomandat să fie completat de periajul profesional și air-flow-ul. Această procedură reprezintă primul pas în prevenirea, controlul şi tratarea bolilor gingivale şi parodontale.

Periajul profesional are ca scop înlăturarea plăcii bacteriene de pe suprafaţa dentară și îndepărtarea coloraţiilor dentare externe, cauzate de alimente şi de tutun. Se folosesc periuţe impregnate cu o pastă de dinţi profesională, care are o granulaţie crescută sau medie, în funcţie de severitatea/cantitatea depunerilor.

Air flow-ul este un dispozitiv de profilaxie care utilizează un jet puternic de aer coprimat, apă şi pulberi fine de bicarbonat. Este utilizat pentru îndepărtarea impurităţilor de pe suprafaţa dentară, dintre spaţiile interdentare sau de sub lucrările protetice. Este foarte util pentru îndepărtarea petelor nicotinice sau a pigmentărilor alimentare recente.

Nu uitaţi că orice problemă de sănătate a dentiţiei trebuie raportată cu promptitudine medicului dumneavoastră stomatolog. Spălatul zilnic pe dinţi este obligatoriu, iar controalele regulate la cabinetul stomatologic sunt esenţiale pentru prevenirea afecţiunilor gingivale sau a altor probleme de sănătate orală.

Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea, pentru tine şi familia ta! Pentru programări şi informaţii suplimentare aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0723.454.680.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3