Donaris 930 x 122

cotmeana

OMV PETROM, AMENDATĂ DIN NOU

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea a amendat iar OMV Petrom, după ce o a doua avarie în numai câteva zile la o conductă a companiei a dus la poluarea cu țiței a râului Cotmeana. De această dată, amenda s-a ridicat la 40.000 de lei.

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Amintim că pentru prima poluare, din aceeași cauză și a aceluiași curs de apă, OMV Petrom fusese amendată cu 135.000 de lei (100.000 de lei de la Garda de Mediu și 35.000 de lei de la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea).

De asemenea, din cauza poluării repetate a râului Cotmeana în zona localităților Sămara, Cocu și Poiana Lacului, a fost stabilită ca măsură obligatorie înlocuirea conductei afectată de coroziune și poziționarea noului tronson în afara zonei de protecție a cursului de apă. Termenul până la care OMV Petrom trebuie să materializeze această măsură este 20 octombrie anul acesta.

Citiți și: Scandal din cauza alcoolului în Argeș. Prieten de pahar, victima unui atac cu cutitul

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/omv-petrom-amendata-cu-135-000-de-lei-pentru-poluarea-de-pe-cotmeana/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-noua-poluare-pe-raul-cotmeana/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3