New Profesional Consult 930 x 122

campanie

ORAȘ VERDE, ORAȘ CURAT. CAMPANIE DE CURĂȚENIE ÎN MIOVENI

Oraș verde, oraș curat. Campanie de curățenie în Mioveni. Pe 23 septembrie 2019 lumea sărbătorește Ziua mondială a curățeniei. 

Citiți și: Acțiune neobișnuită în Argeș! Ce vor face oamenii

Autoritătile locale din Mioveni vor marca evenimentul printr-o amplă acțiune de ecologizare.

Astfel, sâmbătă, 21 septembrie, voluntarii sunt aşteptaţi la o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri și râuri sau pe spaţiile verzi. Plecarea se va face de la sediul Primăriei Mioveni la ora 8:30. Voluntarii vor avea la dispoziţie mănuşi şi saci din partea organizatorilor.

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Acțiunea de ecologizare se va desfășura în următoarele locuri: podul Râul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului – strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget) și strada Valea Neagră (Colibaşi). 

Cei care vor să se înscrie în campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111) şi 0730.962.799.

Organizatori sunt Consiliul Local și Primăria Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, asociația studențească Ingmed și S.C. S.Ed.C. Mioveni SRL.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90