930X122 MAIA

biciclete

PARADA BICICLETELOR ÎN PITEŞTI

O inițiativă privată de toată lauda se va materializa pentru a doua oară în Piteşti.

Citiți și: Parada de Ziua Națională: Manifestare a unității și mândriei naționale în Pitești!

Vorbim despre cea de-a doua ediţie a paradei bicicletelor. Sub deviza „Împarte drumul!”, parada se va desfăşura duminică, 7 iunie, începând de la ora 12.

Conform organizatorilor, plecarea va avea loc din parcul Lunca Argeşului, iar traseul va continua pe strada Câmpineanu (pe la Spitalul „Nicoale Bălcescu”), IPJ, strada Negru Vodă și giratoriu Bere-Calea Bascovului, cu urcare pe Calea Bucureşti și mai departe pe bulevardul I.C. Brătianu-strada Fraţii Goleşti-giratoriu Prundu și întoarcere pe bulevardul Republicii. Bicicliștii se vor opri din pedalat în Piaţa „Vasile Milea”, dar finișul oficial al traseului va fi în Piaţa Primăriei. Este posibil, însă, ca până la debutul paradei traseul să sufere mici modificări.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

,,Evenimentul, ca şi anul trecut, are ca scop promovarea deplasării pe două roţi şi educarea tuturor participanţilor la trafic în ceea ce priveşte prezenţa pe partea carosabilă a acestor vehicule.’’, anunţă organizatorii. Parada este deschisă tuturor celor care vor să participe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3