New Profesional Consult 930 x 122

dacia

PARCARE NESIMŢITĂ LÂNGĂ PSD

Parcarea la întâmplare a maşinilor este una dintre problemele mari cu care se confruntă administraţia din Piteşti, iar numărul mare de amenzi date în acest sens de Poliţia Locală stau mărturie.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Atunci când este pusă astfel în pericol şi viaţa pietonilor problema este şi mai mare. Este şi cazul şoferului unei maşini Dacia Duster care a parcat la câţiva paşi de trecerea de pietoni de la sediul PSD Argeş, pe bulevardul Republicii. Prin această manevră a opturat vizibilitatea şoferilor participanţi la trafic şi un pieton era să fie spulberat de o maşină.

Sunt şi acum unii pietoni care regretă faptul că nu mai pot fi ridicate maşinile parcate la întâmplare. Măsura nu mai este posibilă din cauza faptului că legislaţia actuală nu mai permite ridicarea maşinilor.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90