New Profesional Consult 930 x 122

accident

PĂRINŢII POVESTESC TRAGEDIA DE LA DÂRMĂNEŞTI

Părinţii povestesc tragedia de la Dârmăneşti. Aşa cum v-am informat, ieri a avut loc un accident rutier grav în comuna argeşeană Dârmăneşti, soldat cu decesul unei fetiţe de cinci ani.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Părinţii micuţei şi bunicii, care sunt de etnie romă, ne-au povestit cum s-a întâmplat. Aceştia au fost ieri, în jurul orei 16, la Spitalul de Pediatrie pentru a-şi căuta fetiţa, neştiind dacă a decedat sau nu, deşi accidentul s-a produs cu câteva ore mai devreme.

„Nu ne-au lăsat să urcăm în ambulanţa SMURD cu care au luat-o. Nu ştim dacă mai trăieşte. Dacă nu mai trăieşte, o fi la morgă.”, ne-a spus bunica. „Fetiţa este la serviciul de medicină legală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, le-a spus o asistentă medicală de la Pediatrie.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Cei doi bunicii şi părinţii fetiţei nu au reacţionat dramatic, ci au accesptat situaţia ca pe o fatalitate. „Fetiţa se juca pe lângă căruţa cu cai, apoi a mers cu un membru al familiei să cumpere o îngheţată. Bărbatul cu care era a lăsat-o în magazin, peste drum, căci a văzut că era căruţa în pericol să se răstoarne peste ceilalţi copii. Fetiţa a fugit în stradă şi a fost lovită de maşină.”, ne-a spus mămica fetiţei care era din nou însărcinată şi mai avea patru copii acasă.

De ce ai venit atât de târziu în Piteşti, după fetiţă? „Ne-am dus să ducem caii la adăpost şi să le dăm să mănânce.”, ne-a spus bunicul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90