PASAJUL GRIVIȚEI E SIGUR? CE A DECIS PRIMĂRIA | ePitesti
Grant Salon 930 x 122

griviţei

PASAJUL GRIVIȚEI E SIGUR? CE A DECIS PRIMĂRIA

Pasajul Griviței e sigur? Ce a decis Primăria.

Citiți și: SURPRIZĂ ÎN PRUNDU

După prăbușirea unei bucăți a tavanului de la pasajul pietonal subteran Magnolia, piteștenii se tem ca nu cumva un incident similar să aibă loc, mai devreme sau mai târziu, și la pasajul „geamăn”, Griviței, de pe același bulevard I.C. Brătianu. „Cât de sigur e și pasajul de la Institutul de Proiectări? Azi am trecut prin el cu mare teamă!”, ne-a reclamat, pe bună dreptate, o cititoare a publicației noastre.

Primarul Cornel Ionică a declarat azi dimineață pentru ePitești că va fi realizată o expertiză tehnică și la pasajul Griviței. Cu puțin timp în urmă, și Primăria Pitești a făcut public anunțul.

Citiți și: E OFICIAL! VEȘTI DESPRE NOILE PASAJE DIN PITEȘTI

„Având în vedere incidentul care a avut loc în cursul zilei de 14.05.2017, precum și anul construirii (1994 – 1995), Primăria municipiului Piteşti a decis efectuarea unei evaluări (expertize tehnice) şi a pasajului subteran bulevardul I.C. Brătianu intersecţie cu strada Griviţei. Se doreşte astfel ca cetăţenii care traversează aceste pasaje să se afle în deplină siguranţă.”, transmite Primăria.

Nu mulți sunt cei care își amintesc faptul că, în urmă cu ani, pasajul Magnolia a fost afectat și de un incendiu devastator. Din cauza unui cablu electric defect, pe 20 decembrie 2001 un incendiu a făcut prăpăd în pasaj. Zeci de pompieri s-au luptat atunci cu flăcările timp de două ore. Pagubele au fost însemnate. Din fericire, nu au existat victime.

Detalii despre incidentul de zilele trecute de la pasajul pietonal Magnolia, în urma căruia o adolescentă a fost rănită, vă invităm să (re)citiți AICI.

Jupiter 555×222
Donaris 570×90