SMART KIDS 930X122

arestat

PEDOFIL ARESTAT ÎN ARGEȘ

Pedofil arestat în Argeș. Poliţiştii municipiului Câmpulung Muscel au reţinut un bărbat de 38 de ani din comuna Bughea de Jos, bănuit de agresiune sexuală. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Oamenii legii au stabilit că luni (30 septembrie 2019), în cursul dimineții, pe o stradă din Câmpulung, individul ar fi pipăit o minoră. În vârstă de 9 ani, fetița se îndrepta către școala la care este elevă.

După ce a ajuns acasă, le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, iar tatăl ei a făcut plângere la Poliție.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Precizăm că în anul 2017 individul a fost anchetat pentru că ar fi pipăit doi băieței, de 8 și, respectiv, 9 ani. La momentul respectiv, acuzațiile nu au putut fi probate, dosarele fiind clasate. În cazul fetiței de 9 ani, fapta a putut fi dovedită cu imaginile filmate de camerele de supraveghere video stradale din zonă.

„După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Individul riscă o condamnare cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA