Donaris 930 x 122

bratianu

PENDIUC, ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU COLEGIUL „BRĂTIANU”

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a făcut astăzi un anunţ important despre lucrările de reabilitare a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Pendiuc a anunţat în conferinţa de presă a instituţiei pe care o conduce rezilierea contractului de finanţare pentru firma din Zalău care se ocupa de reabilitarea clădirii. Firma înregistrează mari întârzieri faţă de graficul iniţial, primarul estimând că dacă s-ar menţine acest ritm atunci lucrările ar fi gata în patru ani!

„Vom informa Consiliul Local cu privire la rezilierea contractului. Vom face apoi o evaluare a lucrărilor realizate, va fi revizuit proiectul şi vom scoate din nou lucrarea la licitaţie. Vom menţine termenul de noiembrie 2015 pentru finalizarea lucrărilor, termen ce va fi comunicat firmei care va câştiga noua licitaţie.”, a spus primarul.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Valoarea lucrărilor de reabilitare a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” se ridică la suma de 4 milioane de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3