EcoMoto 930×122

colibasi

PENITENCIARUL COLIBAŞI FACE RECRUTĂRI

În perioada 20-24 aprilie o echipă formată din lucrători ai Penitenciarului Colibaşi prezintă în licee din Argeș oferta de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Citiți și: Armata face recrutări!

Campania de informare a debutat la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din oraşul Mioveni, ocazie cu care au fost oferite detalii şi pliante privind ocuparea locurilor vacante în instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi în celelalte instituţii de învăţământ partenere cu specific penitenciar.

Informarea tinerilor argeşeni va continua în zilele următoare la Liceul Tehnologic de Construcţii de Maşini, tot din Mioveni, în vederea recrutării candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

Citiți și: Argeş. Se fac recrutări în Poliție!

Precizăm că această campanie de informare se derulează la nivel naţional şi le este adresată tinerilor aflaţi în ultimii ani de liceu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90