930 x122 grota rece

parc

PERICOL ÎN RĂZBOIENI! PITEȘTEANCĂ REVOLTATĂ

UPDATE: Poliția Locală Pitești, prin purtătorul de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, ne precizează: „În astfel de situații, rugăm cetățenii să sesizeze dispeceratul Poliției Locale Pitești, la numărul de telefon 0248.210.230.”

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pericol în Războieni! Piteșteancă revoltată. În parcul de pe strada Independenței din cartierul piteștean Războieni ar fi avut loc astăzi un incident. Doi copii ar fi venit să plimbe un câine rasa Pitbull (una dintre cele mai periculoase rase de câini) în parcul în care se aflau alți copii, însoțiți de părinți sau bunici.

O cititoare, bunică a unui copil de 5 ani, ne-a anunțat, revoltată, că cei doi minori, în momentul în care i-ar fi atenționat că este interzis să intre cu patrupedul în parc (în plus, sau mai ales, fără botniță), i s-ar fi adresat jignitor. Mai mult, ar fi amenințat-o, susține piteșteanca. De asemenea, ”femeia cu copilul în brațe cred că era cu acei copii pentru că și dânsa mi-a adresat injurii și amenințări!”, adaugă bunica revoltată.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

”Poate aude cineva ce se mai întâmplă prin cartierul Războieni!”, atenționează femeia, care ne-a trimis și fotografii. (click pe imagini pentru mărire): 

Cel mai grav este că acest tip de câine, foarte periculos, a fost lăsat în grija unor copii. Un astfel de câine este imprevizibil și poate deveni extrem de periculos.

Vă reamintim că și dumneavoastră aveți posibilitatea să ne transmiteți informații sau imagini care pot deveni o știre. La dispoziție vă stau pagina de Facebook ePitești, adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și numărul de telefon 0733.797.066. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3