NOR CURIER 930X122

ambulanta

PERICOL LA AMBULANŢA ARGEŞ!

Pericol la Ambulanţa Argeş! Conducerea Serviciului de Ambulanţă Argeş a înaintat Prefecturii un raport din care reiese că parcul auto este învechit şi poate pune în pericol pacienţii şi lucrătorii Serviciului deopotrivă.

Citiți și: A nins în Argeș!

Astfel, din totalul de 61 de maşini, 45 au o vechime cuprinsă între 8 şi 10 ani! Mai mult, aceste maşini vechi au un număr de kilometri parcurşi foarte mare, cuprins între 600.000 şi 870.000 km, ceea ce implică şi cheltuieli foarte mari de întreţinere, reparaţii şi consum mare de carburanţi.

Numai anul trecut, ambulanţele Argeş au acoperit 2,7 milioane km în urma solicitărilor. Conform statisticilor SAJ, a crescut cu 15% numărul solicitărilor, dar foarte multe dintre acestea sunt minore şi pun în pericol cetăţenii care chiar au nevoie de intervenţii la urgenţe majore. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90