New Profesional Consult 930 x 122

caini

PERICOL LÂNGĂ ŞCOALA „NICOLAE SIMONIDE”

Pericol lângă Şcoala „Nicolae Simonide”. Cetăţenii din zona străzilor 9 Mai şi Florăriei din Piteşti semnalează Primăriei prezenţa unor câini agresivi, care pot pune în pericol atât adulţii, cât şi copiii atunci când vor fi reluate cursurile şcolare (în apropiere este Şcoala Gimnazială „Nicolae Simonide”).

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Trei câini agresivi și-ar face veacul sub o maşină (Dacia 1310, de culoare albastră) abandonată în intersecţia celor două străzi amintite mai sus. Problema este că sunt cetăţeni care hrănesc câinii fără stăpân, deşi acest lucru este interzis prin Hotărâre a Consiliului Local.

Autorităţile promit să intervină, dar susţin că aceşti maidanezi sunt aduşi din alte localităţi ale judeţului şi abandonaţi în Piteşti. În ultimii trei ani de pe străzile din Pitești au fost adunaţi peste 10.000 de câini, dar încă mai sunt acum câteva sute de maidanezi în diverse zone ale oraşului. Primăria îşi va face în acest an un serviciu propriu de ecarisaj. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90