930 x122 grota rece

micesti

ursi_la_apa

PERICOL MAXIM! URŞI LA MICEŞTI ŞI MĂLURENI!

Primarul comunei argeşene Miceşti, Dumitru Voicu, a cerut astăzi sprijinul autorităţilor judeţene pentru rezolvarea unei situaţii periculoase cu care se confruntă comunitatea sa şi nu numai.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

„Avem o mare problemă în Miceşti, dar şi în comuna vecină Mălureni. Au apărut urşii! Sunt copii care locuiesc în Mălureni şi care pentru a ajunge la şcoală trebuie să treacă un deal. Aşa că mai bine au zis că vin la noi la şcoală. Oamenilor le este frică, iar pericolul e mare. Vânătorii, autorităţile să intervină, pentru că oamenii nu mai ies din case!”, a reclamat edilul.

Până acum prezenţa urşilor era semnalată în comune din zona montană şi submontană, pe când Miceşti şi Mălureni sunt localităţi mai apropiate de Piteşti decât de munte.

Citiți și: Atenție! Urșii nu își iau concediu!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90