SMART KIDS 930X122

bataie

UPDATE: PITEȘTEAN BĂTUT ȘI BĂGAT ÎN SPITAL

UPDATE: Piteștean bătut și băgat în spital. Tânărul de 19 ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care l-a dus în fața instantei, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Citiți și: Toate informațiile despre traficul pe autostrăzi și drumuri naționale!

Poliţiştii Secţiei 3 Piteşti au reţinut un tânăr de 19 ani, din Negraşi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Oamenii legii au stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut aseară, în jurul orei 19:30, tânărul și un alt băiat, de 15 ani, l-ar fi bătut pe un piteștean de 54 de ani.

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Incidentul a avut loc în zona Banat din Pitești, în apropiere de blocul în care locuiește victima. Piteșteanul bătut ar fi un om agresiv verbal, care ar avea des conflicte spontane cu alți oameni. În urma unei discuții aprinse, tinerii l-au bătut pe piteștean.

Bărbatul a suferit numeroase fracturi, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Tânărul de 19 ani, reținut de polițiști, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu prounere de luare a unei măsuri preventive. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90