930 x122 grota rece

auto

PITEȘTENI PENALI, REȚINUȚI

UPDATE: Piteșteni penali, reținuți. Cei doi tineri vor fi cercetați sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Polițiștii Serviciului Investigatii Criminale Argeș au identificat și reținut pentru 24 de ore doi tineri din Pitești bănuiți că ar fi furat un autoturism neînmatriculat (un BMW X6).

Incidentul ar fi avut loc în noaptea de 11 spre 12 august 2017. Cei doi ar fi furat o mașină neînmatriculată parcată în zona Târgul din Vale din Pitești, pe care ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase de la un alt autoturism.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Ulterior furtului, tinerii (în vârstă de 19 și, respectiv, 20 de ani) ar fi condus autovehiculul fără să aibă permis. S-ar fi deplasat până în comuna argeșeană Mioarele, acolo unde ar fi abandonat autoturismul pentru că ar fi rămas fără combustibil.

Astăzi, la ora 12, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru luarea împotriva lor a unei eventuale măsuri preventive. Sunt acuzați de furt calificat, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis a unei mașini.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3