Donaris 930 x 122

caldura

PITEŞTENII AU DATORII URIAŞE LA ÎNCĂLZIRE

SC Termo Calor Confort SA Piteşti, societatea care furnizează căldură şi apă caldă, are de recuperat sume importante de bani de la asociaţiile de proprietari.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

Conform unui raport al societăţii – subordonată Consiliului Local al municipiului – valoarea restanţelor asociaţiilor de proprietari se ridică la aproape 6.000.000 de lei! Este vorba atât de sume aferente facturilor curente emise, cât mai ales celor mai vechi de 90 de zile.

Pe de altă parte, SC Termo Calor Confort SA are de plată către furnizorii de gaze suma de 4.900.000 de lei, dar se poate achita cu greu de obligaţii în condiţiile în care populaţia, chiar dacă tariful pentru gigacalorie a scăzut, nu îşi plăteşte facturile. Aşa se face că salvarea societăţii vine de la Consiliul Local, care plăteşte lună de lună subvenţie, bani cu care se achită din facturile furnizorilor de gaze (în avans).

Citiți și: Ultimele tarife la căldură. Anunțul zilei!

Conducerea societăţii ameninţă asociaţiile cu probleme că le va da în judecată pentru recuperarea sumelor restante, urmând să se treacă şi la executări silite.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90