Donaris 930 x 122

Gabroveni

PITEȘTI: CLĂDIRE FAIMOASĂ, LA SECOND HAND

Clădire faimoasă, la second hand. Hanul Gabroveni (cunoscut şi sub numele de Hanul Cuţitarilor), clădire de patrimoniu situată pe strada Sfânta Vineri din Pitești, a ajuns într-o stare deplorabilă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit legii, Primăria Piteşti a avut drept de preemțiune (întâietate) la cumpărarea imobilului. I-a dat, însă, cu piciorul, considerând că ar cheltui mult prea mult cu refacerea ulterioară a fostului han. A renunțat, deci, la dreptul de preemțiune și nu a dat bani ca să cumpere clădirea. Degradarea a continuat, iar acum clădirea este disputată în instanţa de judecată de mai multe persoane, inclusiv de primăriţa orașului Ştefăneşti, Ioana Jenica Dumitru, de la PSD, fostă PP-DD.

În prezent, fostul han adăpostește un târg de vechituri (în curtea interioară) şi magazine second-hand. Clădirea este evaluată la peste 1.000.000 de euro.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    Doamna primar a STEFANESTIULUI e mostenitoarea cladirii? De unde si pina unde??????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3