New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PITEȘTI: COȘMAR PENTRU ȘOFERI

Pitești: Coșmar pentru șoferi. De mâine, 28 iulie 2017, de la ora 7, în sensul giratoriu Târgul din Vale din Pitești se vor executa lucrări de asfaltare la partea carosabilă, iar traficul rutier se va desfășura îngreunat, informează Poliția Locală.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Tronsonul de drum de pe strada Gheorghe Șincai pe sensul de mers dinspre intersecția străzilor Râurilor și Gheorghe Șincai către sensul giratoriu Târgul din Vale va fi blocat pentru circulația autovehiculelor.

Conducătorii auto pot folosi ca variante următoarele trasee:
-spre cartierul Tudor Vladimirescu: strada Gheorghe Șincai – strada Costache Negri – strada Târgul din Vale.
-spre bulevardul I.C. Brătianu: strada Gheorghe Șincai – strada Costache Negri – sensul giratoriu Târgul din Vale – bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Din cauza lucrărilor, autovehiculele vor circula în zonă cu viteză redusă, iar traficul rutier se va desfășura anevoios.

„Îi sfătuim pe proprietarii de autovehicule să evite parcatul în zona lucrărilor începând din data și de la ora menționate mai sus. Le recomandăm conducătorilor auto care doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele și dispozițiile polițiștilor locali și semnificația indicatoarelor rutiere din zonă și să adopte o manieră decentă la volan.”, transmite Poliția Locală Pitești. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3