New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE SUCCES. LOCURI LIMITATE

Pitești: curs de succes. Locuri limitate. Cursul de inspector sănătate și securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca va debuta în perioada următoare în Pitești.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul este susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile necesare a fi cunoscute în domeniu, aprofundarea legii 319/2006, legea sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi a normelor conexe. Atenţie! Locurile pentru acest curs sunt limitate.

Cursul este necesar şi util tuturor lucrătorilor ce activează în domeniul protecţiei muncii, conducătorii locurilor de muncă cu atribuţii în acest sens, unităţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizării unui department special în domeniul SSM http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca. De ce este necesar acest curs? Răspunsul este simplu: pentru a evita atât amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu, dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncă.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Absolvind cursul de inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca organizat de Profesional New Consult, veţi obţine, pe lângă o specializare necesară şi foarte căutată pe piaţa muncii, şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncă.

Pentru detalii despre cursul inspector sănătate şi securitate în muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din bulevardul I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), județul Argeş, în spatele hypermarket-ului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Mobil: 0784.333.777; 0784.045.025; 0725.420.330

Telefon/Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare, cursuri recunoscute şi acreditate în domeniile:

-Curs inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

– Curs contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

-Curs responsabil de mediu http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

-Curs arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

 

         

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90