New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PITEȘTI: CURSĂ NEBUNĂ CU BOLIDUL DE LUX

Pitești: Cursă nebună cu bolidul de lux. Poliţiştii rutieri piteșteni au acţionat în weekend pe străzile din municipiu pentru prinderea și sancționarea vitezomanilor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Printre șoferii prinși cu viteză peste limita legală se numără și un piteștean în vârstă de 60 de ani. Pe Calea Drăgășani, în Trivale, aparatul radar l-a înregistrat gonind la volanul unui autoturism Porsche cu 101 km pe oră.

Un al șofer, de 52 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism Volkswagen, a fost înregistrat cu 127 de km pe oră, iar un piteștean, de 22 de ani, tot cu un Volkswagen, circula cu 118 km pe oră.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

O a patra persoană sancționată este o femeie de 29 de ani, din Bascov, care conducea un Volkswagen cu 121 km pe oră.

Cei patru vitezomani au fost amendați cu un total de 5.220 de lei. În plus, polițiștii le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării acestora pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90