Donaris 930 x 122

bacalaureat

PITEȘTI: ELEV DAT AFARĂ DE LA BAC PENTRU CĂ A ÎNCERCAT SĂ COPIEZE

Astăzi, prima probă scrisă a bacalaureatului, la limba şi literatura română, nu a fost lipsită de evenimente în județul Argeş.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Astfel, 10 candidaţi au ratat startul probei, din motive obiective, pentru ei fiind emise subiecte de rezervă. De asemenea, un elev de la un colegiu tehnic din Piteşti a fost eliminat, fiind prins cu căşti în urechi, încercând să copieze.

În fine, un absolvent al Liceului de Artă „Dinu Lipatti” a susţinut proba în condiţii speciale, pe patul spitalului Fundeni. Lucrarea sa sigilată a fost adusă în Piteşti sub escorta Poliţiei pentru a fi corectată.

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

În total, 4.887 de elevi argeşeni, dintre care 863 din seriile anterioare, şi-au testat cunoştinţele la limba şi literatura română-scris. Au lipsit de la examen 100 dintre elevii înscrişi. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3