SMART KIDS 930X122

accident

PITEȘTI: IMPACT VIOLENT. INTERVINE DESCARCERAREA

UPDATE 2: Vinovată de producerea accidentului este o șoferiță de 25 de ani din comuna argeșeană Căteasca. Femeia nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a lovit un TIR, condus regulamentar de un șofer de 50 de ani din municipiul Câmpulung. 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferița a fost rănită ușor. Un minor de 17 ani (din comuna argeșeană Dârmănești), pasager pe locul dreapta față în autoturismul Dacia Logan, a fost, însă, rănit grav. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București de către un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

UPDATE 1: Pitești: Impact violent. Intervine Descarcerarea. ISU Argeș precizează că în urma accidentului au rezultat două victime. Una a fost rănită grav, fiind preluată în stare de inconștiență de echipajul de terapie intensivă mobilă. A doua persoană rănită a fost prelaută de echipajul SMURD de prim ajutor. 

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Potrivit Poliției argeșene, accidentul s-ar fi produs după ce un autoturism Dacia Logan, în timp ce se deplasa pe strada Lânăriei dinspre bulevardul Petrochimiștilor, ar fi pierdut controlul voalnului și a intrat într-un TIR care venea din sens opus. 

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Pitești, pe strada Lânăriei din cartierul Prundu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, ar fi vorba despre 3 victime, dintre care una ar fi încarcerată. În accident sunt implicate un autoturism și un TIR. La fața locului intervin un echipaj de la Descarcerare, un altul de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD. Vom revevni cu amănunte. (Foto: decsriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3