930×122 CAPRA 5

autostrada

PITEȘTI: MINISTRU ÎNTÂMPINAT DE PROTESTATARI

Pitești: Ministru întâmpinat de protestatari. Câteva persoane au afișat astăzi o pancartă peste drum de sediul PSD Argeș de pe bulevardul Republicii din Pitești, la venirea ministrului Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc. „Guvernați pentru popor, nu în folosul hoților!” și „# Rezist” au fost mesajele afișate.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ministrul a susținut o conferință de presă în sediul PSD Argeș, după ce anterior se întâlnise la Consiliul Județean cu primarii și parlamentarii din Argeș, întâlnire desfășurată cu ușile închise pentru presă. În conferința de presă, Răzvan Alexandru Cuc a anunțat că finanțarea pentru construirea autostrăzii Piteşti – Sibiu este asigurată.

„Avem banii pentru autostrada Piteşti – Sibiu. În scurt timp, până în iulie, vom scoate la licitație proiectarea şi execuția secțiunilor dinspre Piteşti şi Sibiu. Coridorul IV este prioritar pentru noi şi vrem să închidem lucrările în acest mandat.”, a spus ministrul Transporturilor, care a fost însoțit de directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România, Ștefan Ioniță, și de colegul său de Cabinet, ministrul Cercetării și Inovării, Şerban Valeca, preşedinte al PSD Argeş, şi de Dan Manu, preşedintele Consiliului Județean Argeş.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Răzvan Alexandru Cuc a mai spus că autoritățile încearcă şi finanțarea cu bani europeni a centurii de Vest a Piteştiului şi că în acest an va fi scos la licitație studiul de fezabilitate pentru reabilitarea Transfăgărăşanului şi pentru ca acest drum să fie deschis mai multe luni din an față de situația actuală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3