Donaris 930 x 122

accidente

PLAN ÎN ARGEȘ PENTRU URGENŢE MAJORE

Prefectul Mihai Oprescu a anunţat astăzi că pentru județul Argeș a fost elaborat un aşa-numit „Plan alb de intervenţie pentru accidente cu multe victime”.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Planul este realizat de specialişti de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţia de Sănătate Publică, în contextul în care după carnagiul din clubul bucureştean Colectiv s-a văzut cât de importantă este existența unui plan de intervenție în cazul unui eveniment major. În calitate de şef al Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul este cel care ar coordona intervenția într-o situație cu multiple victime în Argeș.

„Toate unităţile medicale din Argeş au planul. Se ştie exact modul de intervenţie în caz de incident major, se ştie la ce unităţi vor fi direcţionate victimele, cine sunt medicii care se ocupă și ce echipaje vor fi implicate. Este bine să fim pregătiţi, pentru că nu se ştie niciodată…”, spune prefectul Mihai Oprescu.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90