930×122 CAPRA 5

campulung

PLÂNGERE PENALĂ PENTRU DEŞEURILE TOXICE DIN CÂMPULUNG

Firma Global Eco Center din Iași, care administrează depozitul de deşeuri periculoase și nepericuloase de pe platforma fostei uzine ARO din Câmpulung Muscel, acolo unde în anul 2013 a avut loc un incendiu puternic, a evacuat până acum doar puţin peste 120 de tone de produse.

Citiți și: Mobilizare impresionantă de forțe! Poliția Rutieră și criminaliști, în stradă

Societatea nu s-a încadrat nici pe departe în termenele asumate față de autorități. Până la această oră ar fi trebuit să evacueze 475 de tone de deşeuri, ceea ce nu s-a întâmplat. În consecinţă, Garda de Mediu i-a dat o amendă, dar a făcut şi o plângere penală la Parchet.

Este posibil să se ajungă, până la urmă, ca firmele care au furnizat deşeurile pentru depozitul de la Câmpulung Muscel să fie obligate să le ia înapoi.

Citiți și: Argeș. O șoferiță de 75 de ani, la spital, după ce a intrat cu mașina într-un gard!

Detalii despre incendiul din 2013 puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ancheta-de-la-depozitul-cu-substane-toxice-concluzii-preliminare/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA