New Profesional Consult 930 x 122

criminalităţii

POLIŢIA IESE LA ATAC

În perioada 26 – 30 septembrie, Poliția Română desfăşoară şi în Argeş cea de-a unsprezecea ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”.

Citiți și: Locul în care săptămâna de lucru va ajunge la 38 de ore

Activităţile desfăşurate, selectate în baza priorităţilor Poliţiei Române pentru anul 2016, urmăresc sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale, precum şi a implicării în activităţi cu caracter preventiv.

În intervalul menţionat, în toate judeţele, se vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă.

Citiți și: ,,SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A DEMOCRAŢIEI LOCALE’’, LA FINAL

În organizarea şi derularea acestor acţiuni, vor fi cooptaţi parteneri din diverse domenii: autorităţi locale, unităţi de învăţământ, societăţi comerciale, organizaţii neguvernamentale, instituţii guvernamentale şi mass-media.

Pe parcursul săptămânii se vor organiza expoziţii pe teme de prevenire, vor fi prezentate filme educative şi programe preventive, iar pentru a vedea modul în care cetăţenii reacţionează vor fi simulate fapte antisociale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3