930 x122 grota rece

amenzi

POLIȚIA LOCALĂ A DAT IAMA ÎN GĂȘTILE DE CARTIER. LEGITIMAȚI ȘI AMENDAȚI

Poliția Locală a dat iama în găștile de cartier. Legitimați și amendați. În ultimele trei nopți, între orele 22 și 4, agenți și „mascați” de la Biroul de Intervenție al Poliției Locale Pitești au acționat în mai multe zone din municipiu.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Acțiunile au fost desfășurate în zonele în care Poliția Locală avea informații că se încalcă frecvent ordinea și liniștea publică, zone pe care publicația noastră le-a prezentat recent într-un material.

Ca și la acțiunile precedente, au fost vizați cei care consumă alcool pe domeniul public sau care tulbură ordinea și liniștea publică.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

În total, în cele trei nopți, au fost legitimate 92 de persoane. Au fost date 46 de sancțiuni, dintre care 16 pentru consum de alcool (cu valori cuprinse între 100 și 500 de lei) și 30 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (de la 200 la 1.000 de lei), potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Acțiuni similare vor avea loc și în perioada următoare.

Pentru sesizări, Poliția Locală Pitești poate fi sunată la numărul de telefon 0348/911. (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90