New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

NUMĂR URIAȘ DE AMENZI PENTRU PARCĂRI NESIMȚITE

Conform unui raport înaintat Consiliului Local al municipiului Piteşti, Poliţia Locală a oraşului a dat în trimestrul III al anului în curs 2.245 de amenzi, dintre care aproape jumătate numai pentru abateri de la legislaţia rutieră (în special parcare neregulamentară şi acces pe sens interzis).

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Valoarea totală a amenzilor acordate a fost de aproape 265.000 de lei, doar sancţiuni în sumă de aproape 23.000 de lei fiind achitate pe loc sau în termen de 48 de ore de către contraveninenţi.

2.368 de persoane au fost legitimate în intervalul menţionat de către Poliţia Locală, 917 fiind avertizate (în special deoarece nu aveau asupra lor acte de identitate).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În intervalul menţionat a fost făcute 4.650 acţiuni de control, în special pe linia respectării condiţiilor de desfăşurare a actelor de comerţ şi pe linia respectării liniştii şi ordinii publice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ana spune:

    Dragilor, unde sunt aprcarile pentru vizitatori in cartiere?
    Platesc taxe si pe aerul respirat imi este rusine ca am CI de Pitesti, oamenii sunt foarte rai.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3